Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!

Dec
03

Front VFX is looking for new talents

A Front VFX munkatársakat keres

 

A Front VFX stúdió bővíti csapatát. Ha hosszú távra tervezel és szeretnél dinamikus közösségben, valós projekteken (játékfilmek, reklámfilmek, televíziós produkciók) dolgozni, nincs más dolgod, mint megoldani az alábbi felvételi feladatok egyikét. Minket nem a szakmai múltad, hanem a valós tudásod és elhivatottságod érdekel. Számos feladatkörben keresünk új tehetségeket, azonnali kezdéssel budai stúdiónkba.

 

3D generalist

 • Tetszőleges környezetben készítsd el (modellezd le) az alábbi tárgyak egyikét:
 • üveg kancsó
 • króm alma
 • fa játékautó

 

 • Jelentkezésed egy, a neveddel ellátott, Full HD felbontású (1920 x 1080) JPG képet kell, hogy tartalmazzon. (3dgeneralist_teljesnév.jpg)

 

Kompozitor

 • Válassz bárhonnan egy legalább 5 másodperc hosszúságú green/blue box felvételt és montírozd össze egy tetszőleges háttérrel.

 

 • Jelentkezésed két, a neveddel ellátott, 960×540 felbontású, 5-10 másodperc hosszúságú, H.264 kódolású, hang nélküli .MOV videót kell tartalmazzon. Az első a zöld/kék hátteres forrás, a második a végeredmény legyen. A két fájl együttesen nem haladhatja meg a 20MB-ot, különben nem tudjuk fogadni azt.
  (kompozitor_source_teljesnév.mov, kompozitor_final_teljesnév.mov)

 

2D matte painter

 • Válassz bárhonnan egy hétköznapi emberalakot ábrázoló állóképet és hozz létre belőle egy olyat, ami hitelesen ábrázol egy összevert alakot.

 

 • Jelentkezésed két, a neveddel ellátott, HD felbontású JPG képet kell tartalmazzon. Az első a forrás, a második a módosított kép legyen.
  (2dmattepainter_source_teljesnév.jpg, 2dmatepainter_final_teljesnév.jpg)

 

Digitális filmrestauráció

 • Stúdiónk az aktuális projektek mellet alkalmanként foglalkozik filmek digitális felújításával is. A digitális filmrestauráció elkülönül az előző három pozíciótól, más típusú munka, nem feltétlenül ugyanazokat a készségeket igényli. Közvetlenül nem kapcsolódik a VFX munkálatokhoz, azonban kiváló ugródeszka a későbbi feladatokhoz. Végzése során kiderül, hogy a jelentkező mennyire kitartó, mennyire fejlett mozgóképes látásmódja, mennyire képes csapatban való munkavégzésre.
 • Jelentkezésedben küldd el szakmai önéletrajzodat és elérhetőségeidet a lenti e-mail címre. Ha az első három pozíció valamelyikére pályázol, de mellette érdekel a filmrestauráció is, ezt üzeneted szövegében külön jelezd.

 

Az elkészült munkákat 2016. január 15. éjfélig várjuk a jobs@frontvfx.com e-mail címre. Leveled tárgya: “FrontVFX_[pozíció neve]_[teljes név]” legyen. Az e-mailed tartalmazza az elérhetőségeidet (e-mail cím és telefonszám), szakmai önéletrajzodat és a feladat során felhasznált szoftverek listáját.

 

A fenti e-mail címre jelentkezéseket fogadunk el, kérjük, hogy feladatokra vonatkozó kérdéseket ne tegyetek fel! A feladatoknak több jó megoldása létezhet, nagyfokú művészi szabadságot foglalnak magukban, mivel minket az érdekel, hogy szerinted melyik a legjobb végeredmény. Ha úgy érzed egyszerre több szerepben is megállod a helyed, azonos névvel több munkakörbe is pályázhatsz. A legjobb művek beküldőivel szeretnénk személyesen is találkozni, hogy kiderüljenek jövőbeli együttműködésünk lehetőségei.

 

Front VFX team

www.frontvfx.com

About the Author:

Related Posts

Leave a Comment!

Your email address will not be published. Required fields are marked *